voor jouw dagelijkse portie kawaii

Volg MostCutest.nl voor een kijkje achter de schermen!

Achter de schermen bij MostCutest.nl

Ik ben Marjet, ik ben 33 jaar en ik ben in 2008 begonnen met MostCutest.nl omdat ik gekkk ben op alles wat vrolijk en schattig is 😍.

Mijn hele leven zoek ik al naar de leukste, unieke spulletjes 🌈. In vrolijke kleuren en met leuke gezichtjes en poppetjes. Kleding, accessoires en stationery natuurlijk! Ik stuitte op de Japanse term kawaii en besloot om een doosje met spulletjes te bestellen en een webshop te bouwen. Dat het zó cool en geweldig zou worden als MostCutest.nl nu is, had ik natuurlijk nooit gedacht en verwacht 💪.

Toen ik begon, waren kawaii goodies echt moeilijk te vinden. Sterker nog: als je kawaii googelde, kreeg je piano's van het merk "kawai" als resultaat. Nou... je moet het voor de grap nu eens opzoeken 😂 - kawaii is mega!

Van een mini assortiment is MostCutest.nl uitgegroeid tot online warenhuis met ontelbaar veel spulletjes: we hebben van alles wat! Een wisselend assortiment dat steeds verder wordt uitgebreid. Je kunt ons overal tegenkomen; op youtube, Instagram en tiktok, op grote evenementen zoals Tina Festival en Dutch Comic Con en in grote Nederlandse tijdschriften en kranten. Super cool! Ook proberen we elk jaar naar Azië te gaan: hier reizen we rond op zoek naar de leukste nieuwe kawaii producten.

Meer dan 1600 kawaii producten!

Kawaii producten, merken en characters

MostCutest.nl staat boordevol schattige spulletjes! Popin' cookin, Squishies, Japanse snacks, stickers, schoolspulletjes, knutselpakketten, decotape, lucky stars papier, briefpapier, enveloppen, sieraden, portemonneetjes, mobielhangers, fuwa fuwa klei, pashoesjes, spiegeltjes… probeer daar maar eens een keuze tussen te maken! Allemaal natuurlijk super kawaii! Op MostCutest.nl worden o.a. de merken Kracie, Meiji, San-X, Kamio, Q-lia, Sanrio, Kutsuwa, CreamiiCandy, Puni Maru, Popularboxes en Crux verkocht, met characters als Rilakkuma, Mamegoma, Sentimental Circus, Sumikkogurashi, Hello Kitty, Poli, Yummiibear en meer.